Grootse opening tuinseizoen bij Jumbo Wood
donderdag 12 april 2018

Houthandel Jumbo Wood verkoopt hout en gerelateerde producten voor in de tuin. Met als specialisatie veranda’s, kapschuren, schuttingen, blokhutten en overkappingen. Daarnaast is het assortiment tuinhout omvangrijk met van o.a. Douglas hout, Bankirai hout, tot vlonderplanken en beschoeiingshout.

Ook kunt u Jumbo Wood inschakelen om een speciaal op maat gemaakt buitenverblijf voor uw tuin te laten maken. Een op maat gemaakte kapschuur of houten schuur bijvoorbeeld, die geheel naar eigen specificatie en wensen kan worden gemaakt. Verder is het mogelijk om alle producten professioneel door Jumbo Wood te laten monteren. En dat allemaal voor een Jumbo Wood lage prijs.

Tegenwoordig zijn composiet materialen niet meer weg te denken in de tuin. Jumbo Wood heeft er daarom voor gekozen om composiet toe te voegen aan het assortiment. Het is een mooi, duurzaam materiaal met een natuurlijke uitstraling welke als vlonderplank zowel als schuttingplank kan worden toegepast. Natuurlijk staan ook de Bankirai tuinschermen garant voor een lange levensduur. Deze worden in de eigen werkplaats geproduceerd. Bankirai staat bekend om zijn dichtheid wat hem uitstekend bestand maakt tegen weersinvloeden.

Vooral de kapschuren en buitenverblijven staan momenteel volop in de schijnwerpers. 
Deze zijn verkrijgbaar in verschillende standaard uitvoeringen en afmetingen, maar ook leverbaar volgens eigen specificaties. Een sieraad in elk tuin. Kom eens kijken in onze showroom in Bovenkarspel en laat u inspireren. Jumbo Wood – De Tocht 4 – Bovenkarspel – tel. 0228-522444 – website www.jumbowood.nl