Taarten-Tuinfeest
dinsdag 04 september 2018

Het jaarlijks terugkerende evenement zal dit jaar worden georganiseerd op vrijdag 7 en zaterdag 8 september. Op vrijdag 7 september zal de poort openen om 17.00 uur. Op zaterdag 8 september beginnen we eerder en zal het feest starten om 15.00 uur. Op beide dagen is de speeltuin geopend en kunnen de kinderen gebruik maken van bijna alle toestellen. Het Taarten-Tuinfeest zal beide dagen doorgaan tot 24.00 uur.

De entree is gratis. Net als voorgaande jaren zal Albert de Graaf het Rad van Avontuur laten draaien. Elke ronde wordt er een slagroomtaart van Harrie Kort en een pak koek van Enkhuizer Banket verloot. Voor de kinderen worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals de Rodeostier, de Photobooth en kunnen er Oud Hollandse spelletjes worden gespeeld. Zaterdagmiddag is de scouting aanwezig om broodjes te bakken met alle kinderen!

Vrijdagavond wordt muzikaal ondersteund door The Ladyshavers. Beide dagen draaien ook The Dirty Deejees om de boel te laten swingen. De snackkar zorgt voor de nodige snacks! De opbrengst zal ten goede komen aan de speeltuin zodat deze nog vele jaren kan blijven bestaan! Voor meer informatie: www.speeltuin-enkhuizen.nl