Topdrukte bij PartyCom kledingverhuur door schoolgala’s
zaterdag 07 april 2018

Dit jaar op 19 april! “Dresscode black-tie, dan kun je natuurlijk niet in je spijkerbroek verschijnen, aldus Daniëlle. We zijn ons de laatste jaren steeds meer gaan specialiseren in galakleding”. Dagelijks kleden wij velen heren in een mooie smoking en dames in een luxe cocktail- of galajurk.

In deze periode zijn het vooral de jongeren die bij ons binnenstappen. Wanneer we een jongen met zijn moeder zien binnenkomen, weten we eigenlijk al dat er een smoking dient te worden aangemeten”. Voor de meiden is er keuze uit honderden jurken. “We hebben dit jaar weer flink geïnvesteerd in een nieuwe collectie. Want die moet natuurlijk wel up-to-date blijven. Uiteraard verhuren we er ook de bijpassende accessoires als een tasje of schoenen bij. Zelfs voor mooie strass sieraden kun je bij ons terecht”.

Voor wie PartyCom nog niet kent. PartyCom Kledingverhuur én van de grotere kledingverhuurbedrijven van Nederland. Op 1100m2 vloeroppervlakte hangen ruim 25.000 kostuums en jurken. De collectie bestaat uit thema en theaterkleding en daarnaast is er een aparte gala-afdeling ingericht. Samen met een team van 7 stylistes worden dagelijks velen klanten zo origineel mogelijk gekleed. Daarnaast verhuurt het bedrijf ook decoratiematerialen en horecabenodigdheden en worden er diverse creatieve en verkleed workshops gegeven.

Kortom; het is zeker de moeite waard om eens binnen te stappen bij dit feestelijke bedrijf of anders een kijkje te nemen op de website www.partycom.nl PartyCom, De Marowijne 39, 1689 AR Zwaag, Tel. 0229-261410.