Van oud naar nieuw
vrijdag 15 juni 2018

Vanaf 4 juni jongstleden is er echter het één en ander veranderd. Alle producten die bij kakoe verkocht worden zijn compleet nieuw! Er is nu kinderkleding voor kinderen van 0-12 jaar, maar ook speelgoed en fietsjes en nog veel, veel meer en alles voor aantrekkelijke prijzen.

Nieuwe collectie. De handel in tweedehands artikelen liep prima maar om het verkoop klaar te maken koste veel tijd en energie. Eigenaresse Corina Sijm vertelt dat ze daarom zijn overgestapt op de verkoop van alleen nog maar nieuwe spullen. “We zijn erg blij dat we de verandering hebben doorgezet en we hebben inmiddels een zeer uitgebreide en mooie collectie producten, voor ieder wat wils!” Omdat Corina er een sport van gemaakt heeft om zo goedkoop mogelijk in te kopen zijn de prijzen ronduit concurrerend!

Kinderkleding. “Naast peuter en kleuterkleding hebben we nu ook voor de allerkleinste mooie spullen. Ook de kleinste kinderen kunnen nu goed bij ons slagen. Zo zijn er nu bijvoorbeeld leuke kraamcadeau ’s en schoentjes en slofjes te koop. En voor weinig geld steekt u uw zoon of dochter compleet in het nieuw.” Verder vindt u er complete kinderwagens, buggy’s, autostoelen, skelters, enz. En vanaf nu zijn er ook leuke items voor de mama’s, papa’s en grootouders.

Fietsen. Behalve kleding is er nu ook speelgoed te koop en kunt u er voor bijvoorbeeld een leuk fietsje terecht. Kortom, tijd om eens een kijkje te gaan nemen in deze superleuke winkel. U vindt KaKoe Kinderwinkel aan de Industrieweg 1E in Andijk. De winkel is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Op woensdag is de winkel gesloten. Daarnaast is het mogelijk om op afspraak langs te komen. Ga voor meer info naar de website www.kakoebabyenpeuter.nl