Winkelhart Zwaagdijk viert eerste lustrum
maandag 20 november 2017

Daar zijn ze best trots op. Tijd dus voor een feestje met o.a. veel speciale acties op woensdag 22 november. ‘Shoppen in het lege niets,’ schreef de krant vijf jaar geleden. Toen Leo Entius en zijn dochter Suzan tijdens een ondernemersvergadering in Wervershoof hoorde dat Action moeilijk een plek kon vinden voor een nieuwe winkel, begon het te kriebelen.

Hij had namelijk een fors perceel beschikbaar waar de bestemming detailhandel op rustte. Door de komst en het succes van Action in 2010, raakten ook andere groot winkelbedrijven geïnteresseerd. Na een immense verbouwing wordt in november 2012 het nieuwe winkelcentrum geopend met in totaal elf winkels, waaronder Mammoet Woongigant, Aldi, Terstal, Wibra en Jumbo. Winkelhart Zwaagdijk is een feit.

De kracht van het winkelcentrum is vooral de centrale ligging in de regio Westfriesland. Hoorn ligt op 5 km, Medemblik op 7 km en Enkhuizen op slechts 9 km. Daarnaast is het winkelaanbod erg aantrekkelijk en gevarieerd en zijn alles winkels 7 dagen per week geopend. Ook is er een gezellige coffeecorner en is er een lift aanwezig om naar de eerste verdieping te komen. Bij Winkelhart Zwaagdijk kunnen klanten gratis parkeren voor de winkeldeur.

Doordat Winkelhart Zwaagdijk een succesvol project is geworden, het geniet zelfs landelijke bekendheid binnen de detailhandel, is het winkelcentrum ook een belangrijke banenmotor voor de regio. Kortom; een bloeiend en florerend winkelcentrum waar klanten uit geheel Westfriesland graag naar toe komen.  Voor meer info en acties, zie de website www.winkelhartzwaagdijk.nl